822311609001408 Confort si eficienta energetica
top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiDolomit Instal

Confort si eficienta energetica

Ventilatie cu recuperare de caldura... Este un sistem in care merita sa investim? Aflam raspunsul la aceasta intrebare raspunzand de fapt la alte 3 intrebari esentiale:

- Creaza confort suplimentar in casa sau in birou?

- Inseamna si o crestere a costurilor lunare?

- Cum se instaleaza si cat deranj provoaca aceasta operatiune?

  1. Creaza confort suplimentar in casa sau in birou?

In orice incapere in care se desfasoara o activitate, se produce o deteriorare a calitatii aerului. Aceasta se intampla fie in living, in bucatarie, baie sau dormitor daca ne referim la zona rezidentiala, dar si in spatiile comerciale mici, inchise sau in birouri. Prin utilizarea sistemului de ventilatie cu recuperare de caldura avem in incaperi un aer curat permanent fara disconfortul deschiderii ferestrelor in anotimpul rece.

  1. Inseamna si o crestere a costurilor lunare?

Conform recomandarilor medicilor, pentru a aduce aportul necesar de aer curat, ar trebui sa deschidem fereastrele, in fiecare ora cate 5 minute. Acest lucru se traduce in anotimpul rece prin pierdere de caldura, produsa cu costuri semnificative. Sistemul de ventilatie cu recuperare de caldura Valsir modelul Brezza60 utilizeaza un schimbator de caldura ceramic care realizeaza o recuperare de 93% a caldurii. Este printre cele mai eficiente recuperatoare de caldura descentralizate.

  1. Cum se instaleaza si cat deranj provoaca aceasta operatiune?

Instalarea sistemului de ventilatie cu recuperare de caldura Valsir Brezza60 este foarte simpla si cu foarte putin deranj. Se utilizeaza o masina de carotat cu diametrul de 160 mm pentru a gauri peretele unde vine montat sistemul. Totul dureaza in jur de 30-40 min.



calcul eficienta recuperare caldura - slide
.ppsx
Descarcă PPSX • 2.51MB



57 afișări0 comentarii
bottom of page